fbpx

Hé jij, weet jij goed wat je wil? Kom doen dan!

Stel je eigen communicatiefunctie samen | Uden – 32 – 40 uur p.w.

  • Ga voor een functie op maat!
  • Groei met ons mee en blijf jezelf ontwikkelen.
  • Bouw elke dag mee aan mooie merken.

 

Een functietitel is niet heilig. Dat weten we bij CLAP als geen ander! Je blinkt pas écht uit wanneer jij je kunt ontwikkelen op jouw eigen manier, en in jouw eigen rol. Daarom bieden we jou als communicatieprofessional de kans om je rol zelf samen te stellen. Kom maar op! Laat ons weten waarvan jij energie krijgt, dan gaan we met je in gesprek over jouw ideale communicatiefunctie.

 

Wat ga je doen?

Die vraag stellen we het liefst aan jou. Je start met een project dat je tof vindt, vervolgens vormt jouw functie zich vanzelf om je heen. Want waar je passie zit, daar word je goed in! Het verhaal van onze klanten kun jij vertalen naar rake belevingen. Zo zorg je dat onze klanten het applaus krijgen dat ze verdienen.

Oké, maar wat doe je dan zoal?

  • Regisseren, creëren, ontwikkelen en/of organiseren.
  • Conceptontwikkeling, klantcontact, creatieve uitwerking, evenementorganisatie: noem maar op!
  • Samenwerken met enthousiaste gedreven collega’s.

 

Waar ga je werken?

Bij het allerleukste team van Maashorst en omstreken, als je het ons vraagt! We zijn bij CLAP helemaal thuis in communicatie. Zeker als die ertoe doet! Het is immers de ervaring die telt, niet de belofte die je maakt. Wij sturen merkervaringen in de juiste richting. Want goede merkervaringen, zorgen voor enthousiaste fans. We make ‘em CLAP.

 

Wat je van ons kunt verwachten?

Heel veel eigenlijk! We hebben het hier voor je op een rijtje gezet.

 

Wie ben jij?

Jij gelooft net als wij dat het de ervaring is die telt, niet de belofte die je doet. Dat maakt jou een echte doener. Een ervaren communicatiefanaat die graag nieuwe stappen zet. Iemand die van nature kansen ruikt, potentie ziet en in oplossingen denkt. En iemand die graag werkt in een team met ambitieuze en enthousiaste creatievelingen, want dat zijn we. Verder heb je:

  • Een aantal jaren ervaring op het gebied van marketing en/of communicatie.
  • Je woont op maximaal 45 minuten rijden van De Ideeënfabriek in Uden.
  • Een gedreven, energieke en ondernemende instelling.
  • Ambitie voor tien. Of elf. 😉

 

Denk je nu: ja, ik wil?

Tof! We zijn benieuwd naar wie je bent en wat je al gedaan hebt! We zetten je daarom meteen aan het werk. Wat we van je verwachten? Een creatieve motivatie, je cv en een social post waarin je jezelf aan ons voorstelt. Stuur je ons de events waarvoor je eerder de communicatie hebt georganiseerd ook mee? Helemaal mooi! We horen graag van je via een mail naar jobs@clap.nl.

Wacht niet te lang, de eerste gesprekken zijn al gepland.

 

Tip!

Bekijk ook onze vacatures voor communicatieregisseur (event)marketing en communicatieregisseur (online) marketing

Ook Leuk!