fbpx

Wij regelen applaus voor jou!

Onze contentabonnementen zorgen voor dé verbinding met jouw doelgroep!

Jouw verhaal, op de juiste manier verteld.

Bij CLAP zijn we sterk in het creëren van content die raakt. De juiste toon, het scherpste beeld. Je hebt immers maar één kans om een eerste indruk te maken. Om mensen te overtuigen van jouw product, jouw bedrijf. Wat je publiceert moet dus direct ‘raak’ zijn, daar moet een verhaal achter zitten. Een verhaal dat smaakt naar meer…1

Wil jij:

  • Je doelgroep verrassen met inspirerende en rake content?

  • Nieuwe klanten genereren via online marketing?

  • Beter online vindbaar zijn en je conversie verhogen?

  • Je merk kracht bij zetten middels waardevolle content?

  • Structureel content publiceren zonder zelf veel tijd kwijt te zijn?

Regelen we voor je!

Content die raakt

Achter het beste verhaal zit een slimme strategie, een combinatie van authenticiteit, vindbaarheid, zichtbaarheid en interactie. Anders gezegd: de boodschap moet aanwijsbaar van jou zijn, je moet zonder omwegen gevonden kunnen worden, de juiste mensen op de juiste plek weten te bereiken én je volgers moeten er blij van worden. Nú structureel communiceren is ook op lange termijn waardevol. Zo levert sterke content concreet resultaat.

The sky is the limit

rnMet onze drie abonnementen ben je op structurele basis verzekerd van goede content. Natuurlijk zetten we ook graag de volgende stap. Denk aan het beheer van je social kanalen, met engagement en inzet van ad-campagnes. Vindbaarheid vergroten met Google Adwords en optimalisatie van je website. Het produceren van eigen beeldmateriaal en videocontent. Creatie van promotiemateriaal als flyers en posters, magazines. Zelfs een volledige re-branding. CLAP doet ‘t!