Creatieve contentregisseur | tekstschrijver

Hé schrijftalent, wij zijn op zoek naar jou (32-40 uur)

Copywriter. Tekstschrijver. Storyteller. Contentregisseur. Het maakt jou niet uit hoe we het noemen, als jij maar met tekst bezig mag zijn, toch? Overtuig jij met woorden? Schakel jij moeiteloos tussen korte, krachtige (informele) teksten en langere, conceptuele (zakelijke) verhalen? Verhalen waarmee je de lezer aanzet tot actie? Mooi! Dan pas jij perfect bij ons!

 

Over jou

Bij CLAP kom je terecht in een talentvol en ambitieus communicatieteam dat met smart op je zit te wachten. Want met jouw creatieve, eigenwijze teksten wind jij niet alleen ons, maar ook onze klanten zó om je vinger. Jij weet als geen ander hoe je met de juiste woorden het verschil maakt. Je werkt zorgvuldig en foutloos en zorgt er steeds weer voor dat je verhalen een match hebben met de doelgroep. Maar hé, dat hoeven we jou eigenlijk helemaal niet uit te leggen. Zo ben jij gewoon! Het zou echt te gek zijn als je een journalistieke achtergrond hebt. Opleiding communicatie gedaan? Vinden we ook prima! Zolang die passie voor tekst en taal maar aanwezig is.

En over ons

We bieden je een heleboel gezelligheid! En een toffe job, natuurlijk. Bij CLAP ontwikkelen en regisseren we waardevolle klantervaringen voor bijzondere merken met enthousiaste ambassadeurs als doel. Wat we doen, doen we goed, op ons allerbest. Alles om tot die optimale klantbeleving te komen. Wij geloven namelijk dat het de ervaring is die telt, niet de belofte die je maakt. En die ervaring, die bestaat uit ontelbaar veel momenten. Wij zorgen er met ons communicatieteam voor dat deze kloppen. Tot in het kleinste detail. Omdat juist die het verschil maken.

 

Inspirerende omgeving

Werken bij CLAP betekent – naast je salaris – leuke collega’s, fijne (Coronaproof) feestjes, zo nu en dan een welverdiende vakantie, onkostenvergoedingen, een pensioenregeling en een supergezellige werksfeer op een toplocatie in Uden (check www.deideeenfabriek.nl). Tel daarbij op dat je van ons dagelijks een heerlijke lunch krijgt én je binnen ‘De Fabriek’ ook regelmatig lekker kunt sparren met andere creatievelingen en het plaatje is compleet.

Denk je nu: ja, ik wil?

Tof! Wij zijn echt onwijs benieuwd naar wie je bent én naar wat je allemaal gedaan hebt.

We zetten je daarom meteen aan het werk! Wat we van je verwachten? Gewoon, een creatieve motivatie, je cv en enkele stukken die je eerder hebt geschreven, waar je trots op bent en waarmee je jouw schrijftalent aan ons kunt laten zien. Mail je ons? Dat kan via monique@clap.nl. Je kunt tot en met 24 september reageren, de eerste gesprekken starten in week 40.

Ook Leuk!