fbpx

CSU Innovatie Award 2020

Digitaal pitchen, kan dat? Natuurlijk.
En de grote finale, die werd live uitgezonden vanuit de studio.

 

Dit jaar is op zijn zachtst gezegd, anders dan anders. Niet alleen in de facilitaire branche, maar in de gehele samenleving zijn uitdagingen ontstaan die we niet hadden verwacht. Uitdagingen die vragen om slimme oplossingen. Juist dit jaar is innovatie waardevoller dan ooit. Dus hebben we alles op alles gezet om het traject succesvol neer te zetten. Ondanks de geldende maatregelen, is dat gelukt. En hoe.

Een kick-start naar succes

Dat is de CSU Innovatie Award voor jonge ondernemers met een goed idee. Nadat de jury uit het aantal inzendingen van dit jaar er 6 uit had gekozen, was het tijd voor de pitches. Tijdens het event in Markant Uden was alles erop ingericht om mensen veilig te ontvangen. Om het aantal aanwezigen te beperken nam een deel van de jury digitaal deel. Zowel het publiek als de jury gaven hun favoriet door en zo konden wij voor het derde jaar op rij 3 innovaties afleveren voor de grote finale. Zij maakten allemaal kans op de succesversneller van CSU.

De finale was dit jaar onderdeel van het Hospitality Congres en werd als interactieve talkshow live uitgezonden vanuit de studio. We kijken terug op een geslaagde dag. Niet alleen de deelnemers en juryleden deelden hun enthousiasme, de gasten (kijkers dus dit jaar) beoordeelden het online event met een een 8,5! CSU heeft haar eigen innovatiekracht meer dan waargemaakt. Wij als CLAP zijn trots dat we de gehele organisatie van de innovatieprijs ook in deze bijzondere tijd hebben gerealiseerd.

Ook Leuk!