fbpx

Even voorstellen: Joran Burmanje | Vormgever

Daverende designs voor jou!

Van jongs af zag ik de wereld als mijn witte doek en nu teken ik nog steeds op alles wat los en vast zit. Wist niet helemaal wat ik met deze aandoening aan moest, tot ik een plek bemachtigde op de opleiding Communicatie Creatief. Hoewel ik daar werd opgeleid als copywriter, bleef ik zoeken naar manieren om vorm bij de daad te voegen. Projecten voelden niet compleet wanneer ik de boodschap niet wist te vangen in beelden.

Na plezierige uitstapjes naar onder andere jeugdzorg en herenmode begon het toch weer te kriebelen. Mijn creativiteit moet eruit. Letterlijk. Is het niet op mijn werk, dan wel op een andere manier. Toen elk hoekje van mijn inboedel vol en elke stift leeg was, verscheen CLAP aan de horizon. Omringd door een creatief team, voel ik me als een vis in het water. Fijn om hier weer zinvol vorm te geven. Nóg fijner om dat samen met energieke en enthousiaste collega’s te mogen doen.

Waar ik vroeger droomde van een juichende voetbalsupporters, hoor ik nu het applaus van tevreden opdrachtgevers langzaam opzwellen.

Meer weten van Joran? Check dan de video hieronder:

Ook Leuk!