CLAP regie in communicatie

Hé communicatietalent, we hebben je nodig!

Creatieve communicatieregisseur / projectmanager (40 uur)

Waardevolle klantervaringen realiseren, ervoor zorgen dat elk klantcontact, groot of klein, klopt en het maximale uit die momenten halen, die er écht toe doen. Dat is waar wij voor gaan, dat is wat wij doen. Echte aanpakkers, zo mag je ons wel noemen. En jij? Heb jij het eigenlijk nog best prima naar je zin bij je huidige werkgever, maar kun én wil je stiekem meer verantwoordelijkheid? Ben je een kei in organiseren, resultaat gericht werken en denk jij prima te passen in een team van andere ambitieuze, enthousiaste creatievelingen? Da’s mooi! Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Over jou
Jij houdt het overzicht én het hoofd koel. Want ja, die doordachte strategie van onze klanten is superbelangrijk, maar loopt zonder sterke coördinatie regelrecht in de soep. Jij weet wat er moet gebeuren, maar weet ook als geen ander dat het in de praktijk altijd nét even anders loopt dan gepland. Gelukkig ben jij super flexibel en zet jij moeiteloos die stap naar links of rechts om weer zicht te krijgen op het einddoel. Jij zorgt er namelijk voor dat gemaakte plannen ook écht werkelijkheid worden. Dat doe je overigens niet alleen. Samen met het team bedenk en plan je de totale communicatie-inzet voor onze klanten en zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes uitgevoerd wordt. Jij hebt de regie, de touwtjes in handen. En dat vind je prettig, want met jouw oog voor detail, jouw passie voor het vak en je verantwoordelijkheidsgevoel doe je niets liever. Dat jij daarnaast gedreven en enthousiast bent, dat hoeven we je eigenlijk niet meer te vertellen. Ow, en heb je ervaring in het organiseren van evenementen? Dan zijn we éxtra blij met jou.

 

En over ons
Wij ontwikkelen en regisseren waardevolle klantervaringen voor bijzondere merken met enthousiaste ambassadeurs als doel. Wat we doen, doen we goed, op ons allerbest. Alles om tot die optimale klantbeleving te komen. Wij geloven namelijk dat het de ervaring is die telt, niet de belofte die je maakt. En die ervaring, die bestaat uit ontelbaar veel momenten. Wij zorgen er met ons flexibel communicatieteam voor dat deze kloppen. Tot in het kleinste detail. Omdat juist die het verschil maken.

 

Inspirerende omgeving
Werken bij Clap betekent – naast je salaris – leuke collega’s, fijne feestjes, uiteraard een welverdiende vakantie op z’n tijd, een reiskostenvergoeding, een pensioenregeling én een supergezellige werksfeer op een toplocatie in Uden (kijk maar eens op www.deideeenfabriek.nl). Tel daarbij op dat je van ons dagelijks een prima lunch krijgt én je binnen ‘De Fabriek’ ook regelmatig lekker kunt sparren met andere creatieve geesten en het plaatje is compleet.

 

Denk je nu: ja, ik wil?
Tof! Wij zijn echt onwijs benieuwd naar wie je bent én naar wat je allemaal gedaan hebt. We zetten je daarom meteen aan het werk. Wat we van je verwachten? Gewoon, een creatieve motivatie en natuurlijk je cv. Mail je ons? Dat kan via sofie@clap.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen. De eerste gesprekken starten trouwens al heel binnenkort.

In één CLAP, een cookie erbij. We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.