CLAP regie in communicatie

Hé teamcaptain, kom je bij ons?

Eindregisseur communicatie/manager communicatieteam (40 uur)

Waardevolle klantervaringen realiseren, ervoor zorgen dat elk klantcontact, groot of klein, klopt en het maximale uit die momenten halen, die er écht toe doen. Dat is waar wij voor gaan, dat is wat wij doen. Echte aanpakkers, zo mag je ons wel noemen. En jij? Ben jij ook zo’n energiek, daadkrachtig communicatietalent? Een stevige, resultaatgerichte durfal die toe is aan een volgende stap en z’n draai prima denkt te kunnen vinden in een team van ambitieuze, enthousiaste creatievelingen? Da’s mooi! Snel even verder lezen dan.

 

Over jou
Aan inlevingsvermogen geen gebrek. Het verhaal en de producten van onze klanten, je maakt ze in een mum van tijd eigen. Maar inleven, dat doe je natuurlijk óók in het talentvolle team van communicatieregisseurs waar jij leiding aan geeft. Samen met hen bedenk je toffe ideeën, stel je plannen op én zorg je ervoor dat deze ook uitgevoerd worden. Jouw brein werkt razendsnel, je denkt altijd drie stappen vooruit, neemt initiatief en beschikt over een flinke portie overtuigingskracht. Dat je daarnaast super gedreven en stressbestendig bent, dat hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen.

 

En over ons
Wij ontwikkelen en regisseren waardevolle klantervaringen voor bijzondere merken met enthousiaste ambassadeurs als doel. Wat we doen, doen we goed, op ons allerbest. Alles om tot die optimale klantbeleving te komen. Wij geloven namelijk dat het de ervaring is die telt, niet de belofte die je maakt. En die ervaring, die bestaat uit ontelbaar veel momenten. Wij zorgen er met ons flexibel communicatieteam voor dat deze kloppen. Tot in het kleinste detail. Omdat juist die het verschil maken.

 

Inspirerende omgeving
Werken bij Clap betekent – naast je salaris – leuke collega’s, fijne feestjes, uiteraard een welverdiende vakantie op z’n tijd, een reiskostenvergoeding, een pensioenregeling én een supergezellige werksfeer op een toplocatie in Uden (kijk maar eens op www.deideeenfabriek.nl). Tel daarbij op dat je van ons dagelijks een prima lunch krijgt én je binnen ‘De Fabriek’ ook regelmatig lekker kunt sparren met andere creatieve geesten en het plaatje is compleet.

 

Denk je nu: ja, ik wil?
Tof! Wij zijn echt onwijs benieuwd naar wie je bent én naar wat je allemaal gedaan hebt. We zetten je daarom meteen aan het werk. Wat we van je verwachten? Gewoon, een creatieve motivatie met daarin de reden waarom jij denkt dat jij de meest geschikte eindregisseur voor ons team bent en natuurlijk je cv. Mail je ons? Dat kan via sofie@clap.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen. De eerste gesprekken starten trouwens al heel binnenkort.

In één CLAP, een cookie erbij. We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.