Grafisch ontwerper | vormgever

Hé designer, maak jij ons team nóg mooier? (32 uur)

Loop jij over van de creatieve inspiratie? Wil jij alles om je heen mooier maken met jouw grafische skills? Denk jij altijd vanuit het merk én ben je in staat een idee te vertalen naar een visueel pakkend concept? Heb je gevoel voor typografie en vormgeving? En zet jij daarbij óók nog graag alle pixels op de juiste plek? Ja? Mooi! Heel mooi. Je bent harstikke welkom!

 

Over jou

Bij Clap kom je terecht in een talentvol en ambitieus communicatieteam dat jouw kwaliteiten goed kan gebruiken. Jouw gevoel voor stijl en design zet je met het grootste gemak om in de meest verrassende ontwerpen. Ontwerpen die de juiste snaar raken, de juiste emotie oproepen. Omdat ze perfect aansluiten bij dat wat wij én de klant voor ogen hadden. Je bedenkt, ontwerpt en creëert. On- en offline. Content, campagnes én concepten. Geen probleem! Heb je een MBO-opleiding richting Grafisch Ontwerper of Multimedia Vormgever en minimaal drie jaar relevante werkervaring? Top! Gewerkt met Adobe Illustrator, Adobe Indesign, Adobe Photoshop en SketchUp 3d? Nice! Ben je daarbovenop ook nog super creatief, stel je hoge eisen aan je werk, neem je initiatief én ben je een teamplayer, dan hadden we graag gister al van je gehoord. Maar vandaag mag ook.

En over ons

We bieden je een heleboel gezelligheid! En een toffe job, natuurlijk. Bij CLAP ontwikkelen en regisseren we waardevolle klantervaringen voor bijzondere merken met enthousiaste ambassadeurs als doel. Wat we doen, doen we goed, op ons allerbest. Alles om tot die optimale klantbeleving te komen. Wij geloven namelijk dat het de ervaring is die telt, niet de belofte die je maakt. En die ervaring, die bestaat uit ontelbaar veel momenten. Wij zorgen er met ons communicatieteam voor dat deze kloppen. Tot in het kleinste detail. Omdat juist die het verschil maken.

 

Inspirerende omgeving

Werken bij CLAP betekent – naast je salaris – leuke collega’s, fijne (Coronaproof) feestjes, zo nu en dan een welverdiende vakantie, onkostenvergoedingen, een pensioenregeling en een supergezellige werksfeer op een toplocatie in Uden (check www.deideeenfabriek.nl). Tel daarbij op dat je van ons dagelijks een heerlijke lunch krijgt én je binnen ‘De Fabriek’ ook regelmatig lekker kunt sparren met andere creatievelingen en het plaatje is compleet.

Denk je nu: ja, ik wil?

Tof! Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent én naar wat je allemaal ‘gemaakt’ hebt. We zetten je daarom meteen aan het werk! Wat we van je verwachten? Gewoon, een creatieve motivatie, je cv en een tipje van de sluiter, van wat je gedaan hebt en waar je trots op bent. Mail je ons? Dat kan via monique@clap.nl. Je kunt tot en met 24 september reageren, de eerste gesprekken starten binnenkort.

Ook Leuk!