fbpx

IBN

IBN biedt mensen een kans op werk. Mensen die het zonder enige begeleiding niet in hun eentje redden op de arbeidsmarkt. IBN helpt talenten die steun kunnen gebruiken om weer aan de slag te gaan. Of het nou gaat om iemand met een burn-out, een leerachterstand, met taalproblemen of een lichamelijke beperking. IBN doet dat bijvoorbeeld met sollicitatiehulp, leertrajecten, detachering en eigen productiefaciliteiten. Die sociale inclusiviteit waar IBN zich voor inzet, vinden we bij CLAP ook heel belangrijk. Wij komen graag op plaatsten waar beleving en mensen centraal staan, zo’n klant is IBN. We zijn er dus trots op dat we al jarenlang samenwerken met de toppers van het IBN-communicatieteam.

“Kunnen jullie even meekijken?”

Zo veelzijdig als IBN is, zo veelzijdig zijn de werkzaamheden die we voor IBN doen ook. Om een beeld te schetsen; IBN heeft vestigingen in Uden, Oss, Veghel, Schaijk, Helmond en Cuijk, werkt samen met elf gemeenten, het bedrijfsleven in de wijde omgeving en heeft zo’n 3.600 medewerkers. Er moet dus nogal wat gecommuniceerd worden. Wij doen een groot deel van de regie, waarbij de vraag meestal begint met: “Kunnen jullie even meekijken…”.

Sandra van Groenestijn, Manager Marketing & Communicatie van IBN:

CLAP is voor ons een onmisbare partij geworden waarmee we al jarenlang samenwerken. Het verlengstuk van onze communicatieafdeling met uiterst betrokken, flexibele en meedenkende professionals. Met Joris als ‘onze frontman’ bij CLAP hebben we er in no time een communicatieteam bij dat meteen kan inspringen, snel schakelt en onze stijl volledig beheerst. Super!

Als je het aan onze IBN-frontman Joris zelf vraagt, vertelt hij vol trots over de re-branding in 2019. Onze collega’s van DAVID hebben een compleet nieuw merk neergezet, waarna wij in hoog tempo de complete ombouw hebben verzorgd van alle huisstijldragers. Van mok tot autobelettering en van pen tot website.

CLAP ondersteunt IBN op vaste basis, als flexibel communicatieteam, daar waar we nodig zijn. We verzorgen de designs van alle brochures, posters, flyers en banners. We regisseren de logistiek van de personeelskrant. We dragen bij aan de interne inspiratie sessies, organiseren de belangrijke gemeentecongressen, zijn betrokken bij bijna alle bedrijfsevents en we waren in de lead bij de totstandkoming van de huidige website. Kortom, we adviseren, denken en doen op vrijwel alle fronten met het IBN-team mee.

Bijdragen aan social return

IBN was al klant bij de oprichting van CLAP. Onze samenwerking is in al die jaren alleen maar sterker geworden. Wij leveren onze kennis en capaciteit waar dat nodig is en samen met het team van IBN maken wij de communicatie elke dag weer een stukje beter. Door alle verschillende werkzaamheden die we voor IBN mogen verrichten, van advies tot design, dragen wij bovendien ons steentje bij aan de social return die IBN voorstaat. En dat doen we elke dag weer met heel veel plezier.

Ook Leuk!