fbpx

...even voorstellen

joran burmanje

vormgever

Joran zag van jongs af aan de wereld als zijn witte doek en tekent nu nog steeds op alles wat los en vast zit. Toen elk hoekje van zijn inboedel vol en elke stift leeg was, verscheen CLAP aan de horizon.

Nu voegt hij dagelijks de vorm bij de daad door boodschappen te vangen in nauwkeurig ontworpen communicatie-uitingen en webdesigns.

joran@clap.nl

Een design moet hoofden laten draaien, want een boodschap die niet gezien wordt, is een verloren boodschap.

CLAP's AND RUN's

Waar CLAPT Joran voor?

Waar rent joran voor weg?

FACE THE FACTS

joran loves clap

Net als CLAP wil Joran graag iets betekenen en bijdragen. Van anderen een goed gevoel geven, krijgt hij een goed gevoel. Samen mensen raken. Met aandacht. Én een flinke dosis creativiteit en inzicht. Zo voorziet hij jou van de beste communicatiemiddelen, contentcreatie en weet hij jouw doelgroep te raken.

WAt DOET joran NA WERKTIJD?

Twee keer per week doet hij alsof hij kan voetballen bij het ‘Rosmalense Real Madrid’, verder bedenkt hij smoesjes om niet te gaan fitnessen en gaat vervolgens sporadisch tóch fitnessen. Thuis heeft Joran nog wat extra inboedel gevonden om onder te tekenen, bijvoorbeeld op zijn almaar groeiende verzameling sneakers. En daarnaast gooit hij graag iets lekkers in de pan, een drankje in zijn glas en naast dobbelstenen en kaarten ook een handvol flauwe grappen op tafel.

Joran's custom sneakers

#versvandepers