fbpx

...even voorstellen

Louisa Mokhtari

contentregisseur

Als het gaat om het aanpakken van nieuwe uitdagingen en het omarmen van creatieve mogelijkheden, hebben we bij CLAP de juiste professional voor je. Maak kennis met Louisa; onze fulltime enthousiasteling die net zo graag haar tanden zet in een goed stuk taart als in een uitdagend project. Een echte zoetekauw met een scherp oog voor communicatie en een hart zo groot als haar passie voor avontuur.

Met haar aanstekelijke energie brengt Louisa leven in de brouwerij en maakt ze van elk project een succesverhaal. Een ware specialist in storytelling en arbeidsmarktcommunicatie, die continu op zoek is naar nieuwe manieren om boodschappen krachtig over te brengen. Haar betrokkenheid en oprechte interesse zorgen ervoor dat ze niet alleen de juiste vragen stelt, maar ook het verhaal achter het verhaal ontdekt. Geen half werk voor deze dame, altijd de volle 100%! Een belangrijke kracht voor haar collega’s die samen successen wil behalen én vieren.

Authenticiteit wint altijd

CLAP's AND RUN's

Waar CLAPT Louisa voor?

Waar rent Louisa voor weg?

FACE THE FACT

Recept voor succes

Louisa weet als geen ander dat successen gevierd moeten worden. En hoe kun je successen beter vieren dan met een heerlijke, versgebakken taart? Zo geniet je samen met je collega’s van de prestatie én een lekkere traktatie. Haar go-to taart die ze maakt voor dit soort momenten, is zonder twijfel een cheesecake. Beter bekend als de Pink CLAP Triumph Treat! Geen zorgen, sharing is caring. Dus voel je vrij het recept te downloaden en zelf te proberen!

Klik hier om het recept te downloaden!

Wat doet Louisa na werktijd?

Louisa loves clap

CLAP is een dynamische omgeving waar creativiteit en innovatie samenkomen en er ruimte is voor ambitie en verbinding. We lopen altijd voorop met frisse ideeën en zijn niet bang om écht te gaan voor een vooruitstrevende aanpak. En dat zonder die persoonlijke touch te verliezen.