fbpx

...even voorstellen

MAUD van Creij

communicatieregisseur

Vooruitstrevende, ludieke en rake conceptontwikkeling én realisatie, dat is waar Maud haar creatieve hartje sneller van gaat kloppen. Ze is het liefst met meerdere projecten tegelijk bezig en daarin zet ze graag een stapje extra voor het optimale resultaat.

maud@clap.nl

Niet genoten is altijd mis!

CLAP's AND RUN's

Waar CLAPT Maud voor?

Waar rent Maud voor weg?

FACE THE FACTS

Maud loves clap

CLAP is energiek, vernieuwend en ondernemend, kernwaarden waar Maud zich 100% in kan vinden. Creatieve en innovatieve concepten bedenken en daarmee een lach op het gezicht van een opdrachtgever toveren. Dat is waar Maud het voor doet.

Een dag geen CLAP voor maud

Haar dag begint in het mooie Veghel, waar ze onder het genot van een kopje thee Pinterest opent voor wat DIY inspiratie. Na wat scrollen en swipen hobbyt, knutselt en fröbelt ze vakkundig haar projectje in elkaar. Daarna stapt Maud in haar Suzuki Samurai en scheurt ze, waar het kan off-road, naar de padelbaan. Vijf aces, drie hilarische blunders en een matchpoint later stapt ze weer in haar stoere Jeep(je), om vervolgens wat rake Clappen uit te delen tijdens het boksen. Haar dag sluit ze vervolgens af onder het genot van een á twee wijntjes met vriendinnen.