fbpx

...even voorstellen

Michelle Günal

editor

Met meer dan 10 jaar ervaring bij CLAP is Michèlle een loyale DTP-Queen. Wil je een brochure of flyer voor je organisatie, maar heb je geen idee hoe je dit op moet zetten? Geen probleem, zij maakt het voor je. Ze luistert naar je wensen, denkt graag met je mee en zorgt ervoor dat de ontwerpen er strak en overzichtelijk uitzien. Structuur en geordend is dan ook écht haar ding.

michelle@clap.nl

Een bestand is pas echt kwijt, als Michelle het niet kan vinden.

CLAP's AND RUN's

Waar CLAPT michelle voor?

Waar rent michelle voor weg?

FACE THE FACTS

Hoe ziet een dag bij Clap eruit?

Laten we beginnen met een flinke kop thee of glas water. Het drinken van 8 kopjes water per dag kan je cognitieve vaardigheden verhogen met 30% dus dat houdt haar de hele dag weer lekker scherp. Dan zet ze haar lieve iMac aan en checkt ze haar mail. Ze archiveert alle mailtjes die ze niet meer nodig heeft en markeert de belangrijkste. Zo blijft ook haar mail netjes geordend. Daarna opent ze haar planning en gaat ze aan de slag met alle mooie projecten die gepland staan. Hier en daar een overleg tussendoor. Zodat ze weer overal up-to-date van is.


Natuurlijk is er tussendoor ook een beetje tijd voor een gezellig praatje met haar collega’s. Want ze heeft niet alleen aandacht voor klanten, maar ook voor haar geweldige CLAPPIES (collega’s). Zo komen er hier en daar (creatieve) grapjes naar boven en houden we de werksfeer gezellig. Aan het eind van de dag zegt ze haar lieve iMac gedag en zet ze hem uit. Haar bureau wordt weer netjes achtergelaten. Zodat ze de volgende dag weer met een schone lei kan beginnen.

Michelle loves clap

Een luisterend oor bieden. Er achter komen wat het doel is van de flyer die je wilt verspreiden. Zodat ze vervolgens een knallende brochure/magazine/poster/advertentie/flyer op kan maken die iedereen boven zijn of haar bed wil hangen. 

En dit alles met aandacht. 

Michelle in beeld