fbpx

...even voorstellen

Monique van den broek

regie assistent

Regelen, organiseren en goed zorgen voor een ander en dat alles met een big smile, that’s Monique! Enthousiast, met de nodige humor en – vooral op vrijdag- een hoop zelfspot, maakt ze van elke werkweek een feestje. Daarnaast is Monique een aanpakker die van snel en efficiënt werken houdt, zowel individueel als in teamverband. 

monique@clap.nl

Throw kindness around like confetti!

CLAP's AND RUN's

Waar CLAPT monique voor?

Waar rent monique voor weg?

FACE THE FACTS

monique loves clap

Ik vind de samenstelling van het team heel mooi, een diversiteit aan talenten, jong en ietsje ouder(!), stuk voor stuk uniek in zijn/haar soort. Het is een feestje om met deze mooie club mensen samen te werken!

WAt DOET monique NA WERKTIJD?

Feestneus

“Voor mijn gevoel is het nog maar een paar jaar geleden dat ik bij CLAP ben komen werken. En toch ben ik inmiddels alweer 12,5 jaar werkzaam bij dit super toffe bedrijf, wat vliegt de tijd! 12,5 jaar lang regel ik van alles voor CLAP, voor uiteenlopende communicatieprojecten tot alles wat er op kantoor nodig is. Ik doe dit met een vrolijke snoet en ik houd wel van deze diversiteit in werkzaamheden. Hoop dit nog vele jaren voor CLAP te mogen doen! Applausje voor de leuke surprise die ik ontving ter gelegenheid van mijn jubileum!”