fbpx

Nieuw: social media abonnementen

Social media inzetten met een smiley

Social mediabeheer lijkt een koud kunstje. Maak een leuke foto van je product, zet ‘m op insta, typ er een leuk tekstje bij, smiley erachter en klaar. Niets is minder waar. Effectieve social media omvat meer dan een postje hier en daar… Bij CLAP snappen we dat! Daarom kun jij met jouw bedrijf sinds kort gebruik maken van onze social media abonnementen. Hiermee haal je het beste uit jouw kanalen, continu!

De kracht van goede social media

Social media is heel gericht inzetbaar, elk sociaal kanaal kent z’n eigen do’s en dont’s, de kanalen zijn meetbaar en – het allerbelangrijkste – het zijn media waarmee je jouw gast of doelgroep niet alleen informeert maar ook uitdaagt om te reageren. Daarnaast is het een groot voordeel dat content voor langere tijd online vindbaar is. Dat is weer heel gunstig voor je ranking in zoekmachines. Bovendien zijn er tal van mogelijkheden om te adverteren, zo kun jij een doelgroep bereiken die nog niet (goed) bekend is met jouw bedrijf. De inhoud van social content is dus minder vluchtig dan ‘t lijkt. Dat verdient een doordacht plan en daar weten wij wel raad mee.


Onze social media-abonnementen

Het uitbesteden van jouw social media-kanalen, is dus helemaal niet zo’n gek idee! Bij CLAP kies je voor één van onze social media abonnementen. Zo bespaar je niet alleen ontzettend veel tijd, het zorgt er ook voor dat jouw kanalen structureel gevoed worden met content, afgestemd op – en passend bij – jouw (online) merk, doelgroep én boodschap. Draait het voor jou vooral om zichtbaarheid, meer interactie, of wil je juist meer kliks naar je website? Wat je doel ook is, we zorgen ervoor dat het bereikt wordt.

We make ‘m CLAP!

Ook Leuk!