fbpx

BeLeef

Bijzonder inspirerend, positief en energiek event

Hoe laat je agri-vrouwen zien dat zij op veel verschillende situaties tóch veel meer invloed hebben dan ze zelf misschien denken? Met BeLeef wisten we voor de Provincie Noord-Brabant een bijzonder inspirerend, positief en energiek event te ontwikkelen waar het enthousiasme bij de ruim 300 deelnemende dames vanaf spatte.

Een event voor de agri-vrouw

Vanuit de provincie Noord-Brabant kregen we een bijzonder verzoek: de organisatie van een event voor de agri-vrouw. De agrarische sector ligt al een tijdje onder vuur en door de aangescherpte regels lijken er steeds meer beperkingen opgelegd te worden. De moed zakt veel bedrijven daarom in de schoenen. Toch zijn er veel dingen, veel situaties waar men nog altijd wél invloed op heeft. Met het event wilden we de sector in beweging krijgen, laten zien dat er altijd mogelijkheden zijn. Negatieve emoties en gevoelens omzetten in positiviteit. Dat was het idee.

 

Inspirerende dag

BeLeef werd een inspirerende dag waaraan 330 agrarische vrouwen deelnamen. Bij CLAP zijn we van A-tot-Z betrokken geweest bij dit project. We namen de volledige conceptontwikkeling voor onze rekening, bedachten een sterke communicatiecampagne met bijbehorende boodschap en stortten ons volledig op de werving en de eventregie. In nauwe samenwerking met coachings- en trainingsbureau Mevrouw de Boer gaven we invulling aan het dagprogramma. We zorgden ervoor dat alles klopte, tot in de puntjes, tot in de kleinste details. Van het prille begin tot op de dag zelf. Want als de voorwaarden kloppen en de energie is hoog, dan blijven de verkregen inzichten nóg beter hangen. Applaus.

Wil jij ook een perfect georganiseerd en super energiek event?

Neem dan contact met ons op via 0413 – 249892 of info@clap.nl

Ook Leuk!