fbpx

Restaurant Cusco. Een andere wereld.

Wie restaurant Cusco binnenloopt, merkt het aan alle zintuigen: dit is een andere wereld. Wie hier binnenstapt, waant zich in Peru. In Cusco om precies te zijn. Een bruisende Zuid-Amerikaanse stad die zich kenmerkt door de relaxte sfeer, de fijne mensen, knusse straatjes en… heerlijk eten. Niet complex, eerder simpel, maar bovenal; super smaakvol.

Cusco, een bruisende plek. De voormalige hoofdstad van het Incarijk. Die rijke geschiedenis, die is nog altijd voelbaar in de cultuur. Zichtbaar, dankzij indrukwekkende archeologische wonderen. Zo’n unieke historie en eeuwenoude culinaire traditie, die proef je. Bij Restaurant Cusco.

We haalden Zuid-Amerika naar Brabant

Dit voorjaar, in maart om precies te zijn, is het vier jaar geleden dat Restaurant Cusco haar deuren opende aan de Markt in Uden. Het was het prachtige resultaat van een fijne samenwerking met Tikkl voor de grafische stijl en diverse andere partijen. Ons team is vanaf het prille begin betrokken bij de transformatie van het voormalige restaurant naast Theater Markant naar een voor de regio uniek horecaconcept. We haalden Zuid-Amerika naar Brabant. Van een eerste idee tot plan van aanpak van de introductiecampagne tot het werven van nieuwe medewerkers. En alles wat ertussen zit. Samen met het gedreven team van Restaurant Cusco.

Tot op de dag van vandaag bouwen we aan het merk Cusco

Als vaste communicatiepartner denken we mee: over nieuwe concepten, sfeervolle evenementen en realiseren we steeds weer nieuwe, ambitieuze initiatieven. Oók als het allemaal even anders loopt dat verwacht. Zoals nu, tijdens de wereldwijde pandemie waarbij het restaurant noodgedwongen haar deuren moest sluiten. Samen met Cusco denken we in mogelijkheden. Gaat het niet linksom, dan toch zeker rechtsom. En met succes. Want ook in Coronatijd weten we samen kansen te benutten, mensen te verrassen. Met onze Cusco dinerboxen, Cusco To Go-maaltijden en een online wijnproeverij bijvoorbeeld. Maar ook met kleine attenties. Gasten in de watten leggen en een onvergetelijke avond bezorgen. Dat is het doel, óók in deze tijd.

Ook Leuk!