CLAP regie in communicatie

He communicatieheld in spé,
wij zijn op zoek naar jou!

Periode: september 2019 t/m januari 2020

Mag jij dit jaar op stage? Tof! Kom je dan bij ons? Zouden we hartstikke leuk vinden! Wat je precies gaat doen? Dat leggen we natuurlijk graag even aan je uit!

 

Maar eerst over jou
Bij Clap kom je terecht in een jong, hardwerkend en enthousiast communicatieteam dat met smart op je zit te wachten. Want met jouw enthousiasme, creativiteit en natuurlijke gedrevenheid weet je écht wat toe te voegen aan ons team. Initiatief nemen? Geen probleem! Je neemt graag het voortouw. En ben je af en toe een lastpak? Vinden wij niet erg. Zolang die wil om te leren er maar is. Wij houden wel van goedgebekte stagiaires. We geven je de ruimte om te groeien, vinden het echt heel leuk als je met eigen ideeën komt en houden ervan dat je van aanpakken weet. Een beetje social media kennis komt overigens ook wel van pas. En dat je de Nederlandse taal goed beheerst (zowel mondeling als schriftelijk) mag ook niet als een verrassing komen, wel?

 

En wat we jou bieden
In ieder geval een hoop gezelligheid, dat staat vast! Maar er is natuurlijk meer. Als flexibel communicatieteam werken we voor verschillende merken en organisaties. En daar kun jij een bijdrage aan leveren. We springen bij in geval van onderbezetting, nemen werkdruk weg, voegen toe op projectbasis of vullen structureel aan waar nodig. Wat onze klanten niet in huis hebben, nemen wij van hen over. Van een flyer tot een groot evenement en van het beheer van social media tot de communicatie voor een theater of restaurantketen. Alsof ze er in één ‘Clap’ een hele communicatieafdeling bij hebben. Handig niet?

Bij ons doe je dus echt héél véél ervaring op op het gebied van marketing/communicatie, social media en eventmanagement. Want we betrekken je overal bij. Een opleiding in die richting, komt dus wel van pas. Maar hé, als jij iets compleet anders doet en ervan overtuigd bent dat jij iets toe kunt voegen aan ons bedrijf dan laat je dat toch gewoon weten! Staan we absoluut voor open. Stage- en lunchvergoeding zijn overigens inbegrepen. Luxe niet?

 

Denk je nu: ja ik wil?
Vinden we leuk om te horen.
Mail je ons dan even je motivatie en cv toe? info@clap.nl, t.a.v. Joris Marinussen.

In één CLAP, een cookie erbij. We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.