fbpx

Hé creatieveling (in spé) | stagelopen bij CLAP

Stagiair Content & Creatie | Uden

Periode: Augustus t/m Januari 2024

Hé creatieveling (in spé), mag jij komend half jaar eindelijk laten zien wat je kan? Tof! Kom je dan bij ons stagelopen? Dat zouden we mega leuk vinden! Wat je precies gaat doen? Lees snel even verder.

De bezigheden van onze creatieveling:
  • Je werkt mee in ons creatieteam en zorgt samen met je collega’s voor gave en doeltreffende content zowel online als hardcopy.
  • Je ontwerpt, designed en edit materiaal dat een in een ‘clap’ klaar is voor publicatie. Een flyer of een video? Voor jou een fluitje van een cent.
  • Jij schrijft berichten op social media die pas echt veel duimpjes scoren.
  • Naast content maken regel jij ook nog eens dat alles op rolletjes verloopt.

 

Wat neem jij mee?
  • Creativiteit, enthousiasme en gedrevenheid. Geen idee is te gek voor jou.
  • Initiatief nemen? Dat is voor jou geen probleem, je neemt graag het voortouw.
  • Jij hebt verstand van opmaken en editen. De Adobe programma’s zijn dan ook je beste vriend. En je bent helemaal geweldig als je ook nog eens weet hoe je met een camera om moet gaan.
  • Een vlotte pen en een beetje social media kennis zijn mooi meegenomen.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en in schrift.
  • En ben je af en toe een lastpak? Vinden wij niet erg. Zolang die wil om te leren er maar is.

 

Jij denkt nu natuurlijk: dit wil ik!

Vinden wij leuk om te horen.

Mail je ons dan even je motivatie en cv toe? Dit mag naar joran@clap.nl t.a.v. Joran Burmanje.


 

Stagiair Communicatie | Uden

Periode: Augustus t/m Januari 2024

He communicatieheld in spé, wij zijn op zoek naar jou! Mag jij dit jaar op stage? Tof! Kom je dan bij ons? Zouden we hartstikke leuk vinden! Wat je precies gaat doen? Dat leggen we natuurlijk graag even aan je uit!

Maar eerst over jou

Met jouw enthousiasme, creativiteit en natuurlijke gedrevenheid weet je écht wat toe te voegen aan ons team. Initiatief nemen? Geen probleem! Je neemt graag het voortouw. En ben je af en toe een lastpak? Vinden wij niet erg. Zolang die wil om te leren er maar is. Wij houden wel van goedgebekte stagiaires. We geven je de ruimte om te groeien, vinden het echt heel leuk als je met eigen ideeën komt en houden ervan dat je van aanpakken weet. Een beetje social media kennis komt overigens ook wel van pas. En dat je de Nederlandse taal goed beheerst (zowel mondeling als schriftelijk) mag ook niet als een verrassing komen, wel?

En wat we jou bieden

Als flexibel communicatieteam werken we voor verschillende merken en organisaties. En daar kun jij een bijdrage aan leveren.  Bij ons doe je dus echt héél véél ervaring op op het gebied van marketing/communicatie, social media en eventmanagement. Want we betrekken je overal bij. Een opleiding in die richting, komt dus wel van pas. Maar hé, als jij iets compleet anders doet en ervan overtuigd bent dat jij iets toe kunt voegen aan ons bedrijf dan laat je dat toch gewoon weten! Staan we absoluut voor open. Stage- en lunchvergoeding zijn overigens inbegrepen. Luxe niet?

Denk je nu: ja ik wil?

Vinden we leuk om te horen. Mail je ons dan even je motivatie en cv toe? Dit mag naar joran@clap.nl, t.a.v. Joran Burmanje.

Over CLAP

Je komt in ieder geval terecht in een jong, hardwerkend en enthousiast communicatieteam. Wat onze klanten niet in huis hebben, nemen wij van hen over. Wij springen bij in geval van onderbezetting, nemen werkdruk weg, voegen toe op projectbasis of vullen structureel aan waar nodig. Alsof ze er een CLAP een hele nieuwe communicatieafdeling bij hebben en dan ook nog eens met een flinke dosis creativiteit.

Ook Leuk!