CLAP regie in communicatie

(meeloop)stage (40 uur)

Je bent een creatieve marketing/communicatiestudent met heel veel leuke ideeën en mag dit jaar gaan stage lopen. Bij CLAP zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een communicatiebureau met een jong, enthousiast en hardwerkend team van specialisten, gevestigd in De Ideeënfabriek te Uden. In dit bijzondere bedrijfsverzamelgebouw voor communicatieve, creatieve en innovatieve bedrijven werken wij aan de meest uiteenlopende communicatie-projecten. Van flyer tot mega event én van social media beheer tot het draaiende houden van de marketingafdeling van een theater of restaurantketen… you name it, wij doen het!

 

In een wereld waarin zó veel zó snel verandert, is het sturen of controleren van communicatie nog maar nauwelijks mogelijk. Als marketing/communicatiemedewerker kun je alle facetten van het vak allang niet meer in je eentje beheersen. Meer dan ooit betekent dit dat je de regie moet nemen en samen moet werken! De sleutelwoorden tot succes! En dat is precies waar onze kracht ligt. We denken en werken graag mee in de meest uiteenlopende expertises: communicatieregie, contentregie en eventregie. Alsof onze klant er in één CLAP een hele communicatieafdeling vol kennis en expertise bij heeft!

 

Om ons team compleet te maken, zijn wij op zoek naar een stagiaire met de volgende kenmerken:
– Enthousiast
– Initiatiefnemend
– Leergierig
– Stressbestendig
– Echte teamplayer
– Doorzettingsvermogen
– Woonachtig in de regio Uden
– Bekend op het terrein van marketing/communicatie en eventmanagement
– Goed in de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

 

Je werkzaamheden zijn zeer gevarieerd en ook aan verantwoordelijkheid geen gebrek. Bij ons doe je héél véél ervaring op op het gebied van marketing/communicatie, social media en eventmanagement. We laten je meehelpen aan dat wat jij graag wilt leren en benutten je kennis en kunnen. En natuurlijk hoef je niet alleen te overleven op je studiefinanciering. Je wordt door ons voorzien van een stage- en lunchvergoeding. Lekker toch!?

 

Periode: februari 2018 t/m juni 2018

 

Denk je nu: ja, ik wil!?
Mooi, dan horen we graag wie jij bent. Stuur een mail met je cv en motivatie naar info@clapcr.nl, t.a.v. Joris Marinussen.