fbpx

Even voorstellen: Fenne & Sanne | Stagiaires

Applaus voor onze stagiaires

Heb je deze vrolijke dames al voorbij zien komen op onze social kanalen of op de gang in De Ideeënfabriek? Onze creatieve communicatiestagiaires Fenne Donkers en Sanne van Run stellen zich graag even aan je voor!

Fenne, tweedejaars student Communicatie, Fontys Eindhoven: “Tijdens de stage ga ik mij oriënteren op het gehele communicatiegebied. Zowel onderzoek, content creatie, copywriting als regie komen aan bod. Een hoop om op te noemen dus 😉 Samen zijn we al druk bezig geweest voor CLAP en hebben we met onze creatieve geest ‘swingende’ content gemaakt en verfrissende ideeën bedacht. De afgelopen weken zijn al erg leerzaam geweest, maar vooral ook ontzettend leuk! Ik kijk uit naar de rest van m’n stagetijd bij CLAP. Wil je meer van ons werk zien? Stay tuned!

Sanne, derdejaars student Communication & Multimedia Design, Avans ‘s-Hertogenbosch: “Gedurende mijn stageperiode ga ik vooral aan de slag met het ontwikkelen en creëren van creatieve content. Hieronder vallen taken als de content maken voor een aantal social mediakanalen, video’s bewerken, animeren, gave ideeën uitwerken, fotograferen en video’s opnemen. Ik heb het enorm naar mijn zin als stagiaire bij CLAP en ben ook erg blij met deze leerzame stage. Samen met Fenne ben ik ook al druk bezig geweest voor de sociale media van CLAP, maar voor de oplettende volger kan dat geen verrassing zijn.

Wil je meer weten over deze twee stage talenten? Of wil je meer info over een stage bij CLAP Communicatieregie? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar info@clap.nl.

 

Ook Leuk!