CLAP regie in communicatie

Hé schrijftalent, wij zijn op zoek naar jou!

Creatieve contentregisseur (32-40 uur)

Is taal echt helemaal ‘jouw ding’, vind je het te gek om met diverse soorten content en voor verschillende opdrachtgevers bezig te zijn? Schakel jij moeiteloos tussen korte, krachtige (informele) teksten en langere, conceptuele (zakelijke) verhalen? Verhalen waar de lezer iets aan heeft? Mooi! Dan pas jij waarschijnlijk perfect bij ons!

 

Over jou
Bij Clap kom je terecht in een jong, talentvol en ambitieus communicatieteam dat met smart op je zit te wachten. Want met jouw creatieve, eigenwijze teksten wind jij niet alleen ons, maar ook onze klanten zó om je vinger. Jij weet namelijk als geen ander hoe je met de juiste woorden het verschil kunt maken. Je werkt zorgvuldig en foutloos en zorgt er steeds weer voor dat je verhalen een match hebben met de doelgroep. Maar hé, dat hoeven we jou eigenlijk helemaal niet uit te leggen. Zo ben jij gewoon! Het zou echt te gek zijn als je een journalistieke achtergrond hebt. Opleiding communicatie gedaan? Vinden we ook prima! Zolang die passie voor tekst en taal maar aanwezig is.

 

En over ons
We bieden je een heleboel gezelligheid! En een toffe job, natuurlijk. Als flexibel communicatieteam werken we voor verschillende merken en organisaties, waar jij straks ook een bijdrage aan kunt leveren. We springen bij in onderbezetting, nemen werkdruk weg, voegen toe op projectbasis of vullen structureel aan waar nodig. Wat onze klanten niet in huis hebben, nemen wij van hen over. Alsof ze er in één ‘Clap’ een hele communicatieafdeling bij hebben. Handig, toch?

 

Inspirerende omgeving
Werken bij Clap betekent – naast je salaris – leuke collega’s, fijne feestjes, natuurlijk zo nu en dan een welverdiende vakantie, een reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en een supergezellige werksfeer op een toplocatie in Uden (check www.deideeenfabriek.nl). Tel daarbij op dat je van ons dagelijks een prima lunch krijgt én je binnen ‘De Fabriek’ ook regelmatig lekker kunt sparren met andere creatievelingen en het plaatje is compleet.

 

Denk je nu: ja, ik wil?
Tof! Wij zijn echt onwijs benieuwd naar wie je bent én naar wat je allemaal gedaan hebt.
We zetten je daarom meteen aan het werk! Wat we van je verwachten? Gewoon, een creatieve motivatie, je cv en enkele stukken die je eerder hebt geschreven, waar je trots op bent en waarmee je jouw schrijftalent aan ons kunt laten zien. Mail je ons? Dat kan via sofie@clap.nl. De eerste gesprekken starten al heel binnenkort.

In één CLAP, een cookie erbij. We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.