CLAP regie in communicatie

Hé social dier, wij zijn op zoek naar jou!

Swipe en scroll jij er de hele dag op los? Like! Ben je daarnaast he-le-maal op de hoogte van de laatste social media trends en volg jij alle ontwikkelingen op de voet? Vinden we leuk! Wanneer Instagram en Facebook geen geheimen voor jou hebben, je precies weet wat je moet doen om een doelgroep te bereiken én je daarnaast ook nog over een vlotte pen en een jaartje of vijf ervaring beschikt, dan hebben we goed nieuws voor je: jij past perfect bij ons!

 

Over jou
Bij Clap kom je terecht in een jong, talentvol en ambitieus communicatieteam dat met smart op je zit te wachten. Want als social media regisseur (32-40 uur) weet je niet alleen ons, maar ook onze klanten binnen no time om je vinger te winden. Je bent verantwoordelijk voor het beheren, faciliteren en activeren van online communities op verschillende platformen. Je schrijft pakkende teksten, hebt een duidelijke visie op fotografie en draait er je hand niet voor om, om aantrekkelijke beelden te creëren die jouw content compleet maken. Aan de achterzijde verzorg je social advertising, periodieke rapportages en coördineer je de content creatie die door onze freelancers verzorgd wordt. Kortom, met jouw creatieve, enthousiaste en doeltreffende aanpak maak jij écht het verschil! En als doorgewinterd social dier weet jij als geen ander, het werk gaat soms ook buiten de standaard kantoortijden door.

 

En over ons
We bieden je een heleboel gezelligheid! En leuke opdrachten, natuurlijk. Als flexibel communicatieteam werken we voor verschillende merken en organisaties, waar jij straks ook een bijdrage aan kunt leveren. We springen bij in onderbezetting, nemen werkdruk weg, voegen toe op projectbasis of vullen structureel aan waar nodig. Wat onze klanten niet in huis hebben, nemen wij van hen over. Alsof ze er in één ‘CLAP’ een hele communicatieafdeling bij hebben. Handig, niet?
 
Werken bij CLAP betekent – naast je salaris – leuke collega’s, fijne feestjes, dagelijks een heerlijke lunch, natuurlijk af en toe vakantie, een reiskostenvergoeding, een pensioenregeling én een goede werksfeer op een toplocatie in Uden (check www.deideeenfabriek.nl).

 

Denk je nu: ja, ik wil?
Tof! Wij zijn echt onwijs benieuwd naar wie je bent én naar wat je allemaal gedaan hebt. Stuur je creatieve sollicitatie + CV vandaag nog op naar vacatures@clap.nl.
 
We zijn dol op vrouwen, begrijp ons niet verkeerd, we hebben er een kantoor vol van. Maar juist daarom zouden we dolgraag een leuke man aan ons team toevoegen. Zegt het voort!

In één CLAP, een cookie erbij. We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.