fbpx

...even voorstellen

Yara Zwaans

contentregisseur

Een enthousiaste frisse wind. Zo omschrijven we Yara. Ze stort zich graag op diverse vlakken van het marketing/communicatie-werkveld: van socials analyseren en teksten schrijven tot projecten regisseren. Kwaliteit staat daarbij voorop, want met een tikkeltje perfectionisme zoekt ze graag naar manieren om resultaten te optimaliseren.

 

Samenwerken, brainstormen en elkaar inspireren: dat doet Yara het liefst. Ze omringt zich niet alleen graag met collega’s, maar ook met familieleden, vrienden, dieren … en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

yara@clap.nl

Gaan we regelen!

CLAP's AND RUN's

Waar CLAPT Yara voor?

Waar rent Yara voor weg?

FACE THE FACTS

Hier is yara te vinden

Yara is geboren in Rotterdam en getogen in Brabant: in het pittoreske dorpje Volkel. Na een gezellige tijd in Maastricht, verruilde ze haar studentenhuis voor een kamer in Dubai. Vervolgens vertrok ze naar Rotterdam, waarna ze zes maanden met haar vriend door Azië trok. Maar zoals de houten bordjes van de Xenos ook wel zeggen: ‘home is where the heart is’. Uiteindelijk landde ze weer in Uden, waar ze nu ook werkt!

Yara's mindmap

Yara loves CLAP

Een team dat bestaat uit collega’s met verschillende specialismes. Dat klonk Yara als muziek in de oren toen ze bij CLAP kwam werken. En dat doet het nog steeds. “Omdat we elkaar op deze manier blijven uitdagen en samen kunnen groeien.”

Dit doet Yara na werktijd

Daarnaast probeert ze regelmatig iets nieuws uit: van bungeejumpen tot een yoga-retreat. Vindt ze leuk!