fbpx

Waarom Employer Branding moet

Geschikte nieuwe mensen vinden op de arbeidsmarkt vraagt iedere keer weer om een uiterste krachtsinspanning. En later blijkt nog te vaak dat gekwalificeerde mensen niet ook de júiste collega’s zijn. Een goede match met een nieuwe medewerker gaat veel verder dan zijn of haar cv. Want past hij of zij eigenlijk wel bij jouw organisatie en bedrijfscultuur?

Employer Branding: laat zien wie je bent

Hoe jij je als werkgever presenteert op de arbeidsmarkt is doorslaggevend voor het succes bij het aantrekken en behouden van de juiste mensen. Wij van Clap vinden daarom dat het complete plaatje van een organisatie direct voelbaar moet zijn op de arbeidsmarkt. Ontwikkel of verbeter jouw Employer Brand samen met ons en geniet van de voordelen, zoals:

 

Je bent als werkgever onderscheidend op de arbeidsmarkt

Je bent aantrekkelijker voor mensen die echt bij je passen, ook de latent werkzoekenden

Verkort de tijd die het kost om mensen aan te trekken

Verlaag de ‘cost of hire’ (geen of minder recruitment fees)

Verhoog de trots van medewerkers om bij jouw organisatie te horen (en verbeter behoud)

“Een goede match met een nieuwe medewerker gaat veel verder dan zijn of haar cv”

THE ROAD TO SUCCESS

Brand

De unieke kenmerken van jou als werkgever en wat je te bieden hebt, moeten direct terugkomen in jouw Employer Brand. Ga je samen met ons actief aan de slag met jouw merk, dan laat je op aantrekkelijke wijze zien dát je er bent en wíe je bent.

Person

De juiste mensen op de arbeidsmarkt vinden én enthousiasmeren voor je werkgeversmerk. Dat is wat wij doen. Het employer brand spreekt sowieso je droomkandidaten aan. En we zorgen er ook voor dat jouw merk op de plekken is waar zíj zijn. Online en offline.

proces

Een goed georganiseerd wervingsproces maakt een groot verschil. Wij maken er daarom samen met jou graag een professioneel en gestroomlijnd geheel van.  Met de juiste ondersteunende systemen is het proces in te stellen zoals jij dat wilt, zodat jij je kunt richten op de inhoud.

journey

De ‘Candidate Journey’ is een kans om kandidaten te laten ervaren wat je als organisatie waard bent. Voor hen is deze fase een preview van hoe het er bij jullie aan toegaat. We zorgen er samen met jou voor dat de Candidate Journey een plezierige en indrukwekkende reis is. Voor iedereen.

Campagne

Als alles staat als een huis, is het tijd om van de daken te schreeuwen hoe leuk en slim het is om bij jullie te werken. En dat ‘schreeuwen’ kunnen wij op ontelbaar veel manieren en plekken. Van effectieve vacaturepromotie tot in het oog springende acties en aansprekende posts op social media.

Wat zijn jouw uitdagingen?

We gaan graag vrijblijvend een gesprek met je aan om het over jouw uitdagingen en wensen te hebben. En wat wij precies voor jou kunnen betekenen. De koffie staat bij ons niet klaar. We zetten liever een vers kopje voor je. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  Hart & ziel

  Wij willen jouw organisatie goed leren kennen. Want jullie hart en ziel, jullie persoonlijkheid, moet direct voelbaar zijn in jullie Employer Brand. We moeten de júiste mensen op de arbeidsmarkt aanspreken. En wij werken met hart en ziel aan jouw Employer Brand.

  Samen werkt het beste

  Wij geloven dat een goede samenwerking tussen jou en ons een vereiste is voor succes. Wij nemen graag het initiatief, maar blijven altijd in nauw contact met jou. We kunnen het wat ons betreft overal over hebben, zoals in iedere goede relatie. We doen het samen!

  Géén one night stand

  Hoe beter wij elkaar leren kennen, hoe beter het werkgeversmerk past en dus hoe beter de resultaten. Dat heeft even tijd nodig, daarom zoeken wij een relatie voor de langere termijn en geen one night stand!

  Onze expertises

  Employer Branding  |  Vacatureteksten  |  Social Media  | Wervingscampagnes  |  Candidate Journey |  Conceptontwikkeling  |  Werkenbij-websites  |  Vacaturevideo’s  |  Vacaturepromotie  | Corporate Identity | Applicant Tracking System  |  Corporate video  |  Contentcreatie  |  Employer Brand Ambassadors  |  Internal Branding  |  Wervingsactivaties  |  Data-analyse  |  Corporate Storytelling 

  Zij gingen je voor:  HSG arbeidsmarktcommunicatie door CLAP
  't Zusje arbeidsmarktcommunicatie door CLAP