fbpx

Communicatie

Wij doen het nét even anders

Want een veranderende wereld, vraagt om een frisse blik, een nieuwe aanpak. Online, offline: de manier waarop we met elkaar communiceren is geen moment hetzelfde. Communicatie is niet langer het domein van die ene communicatiekracht, het raakt iedereen. En het vraagt ook wat van iedereen. Wij begrijpen dat het lastig is om bij te blijven, om alle ontwikkelingen op de voet te volgen. Hoeft ook niet. Dat doen wij voor je.

(Merk)strategie & conceptontwikkeling

Dat begint bij de basis, bij een goed verhaal. Jouw verhaal. Dat moet scherp staan. Van daaruit kijken we samen verder. Naar hoe we impact kunnen maken. Jouw merkstrategie staat centraal in onze aanpak. Altijd. Want alle communicatie moet hetzelfde gevoel oproepen, hetzelfde doel dienen. Samen kijken we naar de merkwaarden, de basis van je merk. We zoomen in op ambities, brengen focus aan in doelen en formuleren samen kansen. We brengen overzicht en inzicht. In alle marketing- en communicatieactiviteiten. Zo leggen we de basis om samen met jou, het doel, die stip op de horizon, ook écht te gaan bereiken.

Arbeidsmarktcommunicatie

Hoe jij je als werkgever presenteert op de arbeidsmarkt is doorslaggevend voor het succes bij het aantrekken en behouden van de juiste mensen. Wij van Clap vinden daarom dat het complete plaatje van een organisatie direct voelbaar moet zijn op de arbeidsmarkt. Ontwikkel of verbeter jouw Employer Brand samen met ons en geniet van de voordelen. Lees er hier alles over

Planning & regie

Overzicht en inzicht. We verwerken het tot een aanvalsplan. Een jaaroverzicht op hoofdlijnen, waarin doelen worden vastgelegd. Noem het een rode draad. Deze rode draad, daar baseren we onze kwartaalplanningen op. Een duidelijke focus. Dát is belangrijk. Zo weten we precies wat er van wie verwacht wordt. En wat we van elkaar kunnen verwachten. Wat je van ons mag verwachten? We doen het goed. Op ons allerbest. Altijd. Alles om tot die optimale communicatie te komen en het ultieme doel te bereiken: van jouw klant of gast een enthousiaste ambassadeur maken.

Communicatie-as-a-Service

In één keer alles goed geregeld. Het kan. Met communicatie-as-a-service. In één CLAP een virtueel communicatieteam erbij. Een complete afdeling. Op afstand of dichtbij. Aan jou de keuze. Communicatieprofessionals met verstand van zaken en ieder een eigen talent en specialisatie. Het maakt ons uiterst flexibel én levert ook een flinke plus voor jou op. Een complete communicatieafdeling ‘in huis’ zónder de risico’s van een volledig team in dienst. Maar mét hetzelfde resultaat: We make ‘em CLAP.