fbpx

Wij regelen applaus voor jou!

Onze contentabonnementen zorgen voor dé verbinding met jouw doelgroep!

Jouw verhaal, op de juiste manier verteld.

Bij CLAP zijn we sterk in het creëren van content die raakt. De juiste toon, het scherpste beeld. Je hebt immers maar één kans om een eerste indruk te maken. Om mensen te overtuigen van jouw product, jouw bedrijf. Wat je publiceert moet dus direct ‘raak’ zijn, daar moet een verhaal achter zitten. Een verhaal dat smaakt naar meer…

Wil jij:

 • Je doelgroep verrassen met inspirerende en rake content?

 • Nieuwe klanten genereren via online marketing?

 • Beter online vindbaar zijn en je conversie verhogen?

 • Je merk kracht bij zetten middels waardevolle content?

 • Structureel content publiceren zonder zelf veel tijd kwijt te zijn?

Regelen we voor je!

Content die raakt

Achter het beste verhaal zit een slimme strategie, een combinatie van authenticiteit, vindbaarheid, zichtbaarheid en interactie. Anders gezegd: de boodschap moet aanwijsbaar van jou zijn, je moet zonder omwegen gevonden kunnen worden, de juiste mensen op de juiste plek weten te bereiken én je volgers moeten er blij van worden. Nú structureel communiceren is ook op lange termijn waardevol. Zo levert sterke content concreet resultaat.

Een contentabonnement als sterke basis

Als concreet resultaat is wat je wilt, kijk dan eens naar onze contentabonnementen. Bij CLAP zetten we de juiste mensen bij elkaar om een continue stroom rake content te creëren voor jouw merk. Wij hebben drie basisabonnementen die ervoor zorgen dat jouw verhaal stevig staat. Structurele content, voor een vaste prijs. Zonder dat jij er omkijken naar hebt, of extra personeel in dienst hoeft te nemen, zetten wij je online stevig op de kaart. Zo heb je de rust om je bezig te houden met waar jij het beste in bent. En wij ook.

De basis is één thema per maand. Een online High Five, uitgewerkt in een flink artikel, een nieuwsbericht en twee social posts. Welk thema dat is, bepalen we samen. En wil je graag meer? Dan doen we meer! Ga jij voor Applaus of een Staande Ovatie dan krijg je nóg meer content voor je geld; méér posts, méér artikelen, méér beeld.

Een sterke basis voor een vaste prijs per maand:

 • Continue stroom content met concreet resultaat

 • Betere online zichtbaarheid én vindbaarheid

 • Jouw verhaal voorzien van een slimme strategie

 • Groei in autoriteit en herkenbaarheid

 • Content waar jouw doelgroep écht blij van wordt

Altijd inclusief
Sterke teksten | SEO-optimalisatie | Content plaatsen op website | Bewerken beelden

Kick-off sessie
We starten met een inspirerende kick-off sessie waarin we gezamenlijk de ingrediënten voor een succesvolle samenwerking bepalen. Wat zijn je wensen, wat wil je bereiken? Wil jij inzetten op bijvoorbeeld vindbaarheid, traffic, nieuwe leads, klantcontact of groei? Welke doelen kunnen we stellen en hoe geven we inhoud aan jouw boodschap en tone-of-voice? Samen bepalen we de belangrijkste thema’s en verhaallijnen.

 

* Vraag naar de voorwaarden.

Zin om even te bellen over de mogelijkheden??

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen we snel contact met je op.

  The sky is the limit

  Met onze drie abonnementen ben je op structurele basis verzekerd van goede content. Natuurlijk zetten we ook graag de volgende stap. Denk aan het beheer van je social kanalen, met engagement en inzet van ad-campagnes. Vindbaarheid vergroten met Google Adwords en optimalisatie van je website. Het produceren van eigen beeldmateriaal en videocontent. Creatie van promotiemateriaal als flyers en posters, magazines. Zelfs een volledige re-branding. CLAP doet ‘t!