fbpx

CSU Innovatie Award

Een kick-start naar succes

Dat is de CSU Innovatie Award voor jonge ondernemers met een goed idee. Inmiddels zijn we toe aan de derde editie van dit mooie innovatieplatform in de facilitaire branche. CLAP realiseerde in 2018 in nauwe samenwerking met CSU een stevig fundament voor de Award, waarna we op zoek gingen naar innovatieve ideeën. En dat doen we nog steeds.

Innovatieve oplossingen

CSU innoveert op allerlei terreinen. In het beste evenwicht tussen vakmanschap en technologische ontwikkelingen. En neemt daarbij het voortouw in de facilitaire branche. Hierdoor ontstaan innovatieve oplossingen waar iedereen van profiteert. Om deze vernieuwing nog meer te stimuleren, is de CSU Innovatie Award geïntroduceerd.

 

Campagne gericht op jonge ondernemers en innovators

Als vaste communicatiepartner regisseren wij dit prachtige traject van begin tot eind. Precies waar ons hart sneller van gaat kloppen. We bedenken en lanceren een campagne gericht op jonge ondernemers en innovators. We begeleiden het selectieproces en staan de vakjury bij in hun rol. Met als hoogtepunt de Award show in De Efteling. Met een diner, top entertainment, live-registratie, interactie met het publiek én natuurlijk drie sterke pitches met uiteindelijk één winnaar. Het oorverdovende applaus vanuit de zaal maakt de beleving compleet. En daar doen we het voor.

 

Digitaal pitchen, kan dat? Natuurlijk.
En de grote finale, die werd live uitgezonden vanuit de studio.

2020 is op zijn zachtst gezegd, anders dan anders. Niet alleen in de facilitaire branche, maar in de gehele samenleving zijn uitdagingen ontstaan die we niet hadden verwacht. Uitdagingen die vragen om slimme oplossingen. Juist dit jaar is innovatie waardevoller dan ooit. Dus hebben we alles op alles gezet om het traject succesvol neer te zetten. Ondanks de geldende maatregelen, is dat gelukt. En hoe. Bekijk hieronder aftermovie vanuit deze studio!

Ook Leuk!