fbpx

Events

De kracht van live!

Dat gevoel wanneer alles blijkt te kloppen. Onbeschrijflijk. En spannend. Want je krijgt maar één kans. Eén kans om een gast te raken. Om van een gast een fan te maken. Als je het zo bekijkt, dan klinkt het misschien minder gek wanneer we zeggen dat we niet voor jou, maar voor jouw gasten werken. Het gaat er immers om wat zij van je onthouden. Die herinnering, die bestaat uit ontelbaar veel momenten. Details. En laten die details nou nét het verschil maken.

Customer journey & gastbeleving

Klantwaarderingen gaan over de kwaliteit van een ervaring, niet over de belofte die je doet. Daarom houden wij de regie tijdens events graag stevig in eigen handen. Coördineren en organiseren. Het zit er nou eenmaal in. Real life communicatie. Een avond, een dag, een week. Daarbij draait het maar om één ding: de beleving. Die moet kloppen. Helemaal. Van pakkend thema dat tot in de kleinste details is uitgevoerd tot een sluitend draaiboek. We krijgen er energie van. We zijn er goed in.

Eventcreatie & -organisatie

First things first. Inventariseren wat nodig is voor een succesvol event en een productieteam samenstellen dat het gaat waarmaken. Van concept naar beleving. Het regisseren van een event wordt pas écht leuk als je de juiste verwachting kunt creëren in communicatie, maar die overtreft op het moment zelf.

Eventcommunicatie

Een goede voorbereiding is key, een flinke dosis optimisme noodzakelijk. We nemen je mee. Vanaf het eerste moment. Stap voor stap. In de voorbereiding, op de dag zelf, maar ook in het delen van ervaringen na afloop. Samen gaan we voor dat applaus. Dat heerlijke, verdiende geluid van ‘clappende’ handen. Voor jouw merk, voor jouw verhaal. Precies. We make ‘em Clap.

Online event?

Natuurlijk, een live event is leuker. Maar het kan ook anders. Online bijvoorbeeld. Groot bereik (de zaal kent immers geen maximum), minimale kosten (investeren in een fysieke locatie, horeca en een decor is niet nodig).