fbpx

Lekker Uden

Proef, beleef en ervaar gastvrij Uden

Een culinair event neerzetten dat tussen alle andere foodevents opvalt een uitdaging? Bij CLAP zagen we het juist als een kans! Door de foodhallen trend te combineren met lokale horecatalenten wisten we met Lekker Uden een fantastisch driedaags foodevent neer te zetten waar al ruim 10.000 foodlovers van hebben genoten. Ook voor de toekomst. Foodevents zijn hip en happening en schieten als paddenstoelen uit de grond. Hoe zet je dan nog een culinair event neer dat opvalt en dat ook daadwerkelijk iets toevoegt aan het toch al zo uitgebreide aanbod?

Driedaags foodevent

Bij CLAP zagen we kansen. Kansen om de foodhallen trend te combineren met lokale horecatalenten. We namen het initiatief, zochten de samenwerking op met verschillende partners in de regio en wisten een grote groep ondernemers en vrijwilligers enthousiast te krijgen. Het resulteerde in het fantastische foodevent Lekker Uden waar gasten drie dagen lang getrakteerd worden op alle kleuren, geuren en smaken die Uden rijk is op foodgebied. We hebben de touwtjes samen met Roem Events strak in handen. Wij voeren de regie op de communicatie met gasten, deelnemende restaurants, sponsoren en alle andere belanghebbenden die betrokken zijn bij dit bijzondere event, Roem Events zorgt voor de facilitaire productie. Samen met de foodartiesten maken we er ieder jaar weer een feestje van!

 

Na twee succesvolle edities moesten we dit jaar vanwege Corona noodgedwongen een jaartje overslaan, maar volgend jaar komen we nóg groter, leuker en beter terug.

Ook Leuk!