fbpx

Markant Uden

Flexibele inzet van communicatie, kan dat?

Ja, dat kan. In een bedrijf waar zoveel communicatiedisciplines samenkomen op verschillende niveaus zijn we echt in ons element. Met communicatie-as-a-service dragen we er dagelijks zorg voor dat kennis en capaciteit beschikbaar is waar nodig. Samen met het team van Markant Uden hebben we de afgelopen jaren al hele mooie stappen kunnen zetten.

Basis op orde

Ons communicatieteam heeft een basis gelegd voor een effectieve aanpak van communicatie. Naast meer focus op ticketverkoop, is gewerkt aan het kunnen verkrijgen van betere inzicht. Onder andere een nieuwe ticketsysteem en online platform dragen bij aan een beter inzicht in de data van de gasten. Deze data en meer focus op hospitality maken een verdere groei mogelijk. Als vaste communicatiepartner van dit mooie Udense theaterbedrijf zijn we trots op waar we nu staan. De zichtbaarheid is toegenomen, de media is positief in beeldvorming en de resultaten van met name het theater en restaurant mogen er zijn. Bovendien stijgt de gastwaardering aanzienlijk.

 

Wendbaarheid

De culturele sector is hard getroffen door de maatregelen rondom de bestrijding van het Coronavirus. Wat doe je als theater wanneer je geen publiek en artiesten meer kunt ontvangen? Het vergt een grote inspanning om jezelf op een positieve manier te laten zien en gasten betrokken te houden. Markant Uden laat zien dat je met slim ondernemerschap en lef een heleboel kan bereiken. Als flexibele communicatieteam zijn we nauw betrokken op verschillende niveaus.

 

Speciaal veiligheidsprotocol

In deze turbulente tijd kijken we samen vooruit. Op welke manier kun je verantwoord gasten ontvangen en zorg je dat de politiek open staat voor je ideeën. Samen met Tausch heeft Markant Uden een speciaal veiligheidsprotocol ontwikkeld. Een verantwoorde manier om grotere groepen gasten veilig te kunnen ontvangen. En dat zonder afbreuk te doen aan de bijzondere beleving van ‘theater’. Ons multidisciplinaire team heeft voor de nodige publiciteit gezorgd en een flinke dosis energie gecreëerd. Op nationaal en zelfs internationaal niveau is aandacht besteed aan de inspanningen uit Uden. Of het scenario ook in zijn volle kracht kan komen, ligt nu bij de overheid.

Wat ons betreft een perfect voorbeeld van wendbaarheid en creativiteit. Iedereen heeft zijn rol gepakt op weg naar hetzelfde doel. Deze bijdrage van Markant Uden aan de hele sector verdient een groot applaus!

Ook Leuk!