fbpx

Pincho Copa

Van 0 naar Pincho Copa

Hoe zet je een idee dat in het hoofd van een enthousiaste ondernemer zit om in een concreet concept waarbij het verhaal, de stijl en de sfeer ook écht kloppen met hetgeen hij voor ogen had? Door goed te luisteren, te sparren maar vooral ook door te doen. Door er met een flinke dosis enthousiasme en energie tegenaan te gaan. Het resultaat: een prachtige Spaanse delicatessenzaak genaamd Pincho Copa. Een plek waar echt alles van A-tot-Z klopt.

Het verhaal

Wat je van ver haalt, is lekker. Maar waarom ver gaan als het ook dichtbij kan? Al het lekkers dat Spanje te bieden heeft, proef je bij Pincho Copa. Dezelfde sfeer, dezelfde kwaliteit. Bij Pincho Copa staan we voor je klaar. Zeven dagen per week. Een warm welkom, service met een grote glimlach. We helpen je graag. Bij het kiezen van de juiste wijn en een lekkere kaas die daar mee samengaat. We zijn enthousiast en gepassioneerd met ons vak bezig. En dat delen we graag met je. Net als onze liefde voor Spanje. We raakten erdoor geïnspireerd. Door die fijne, ontspannen levensstijl, waarin tijd geen rol speelt. Door het vermogen van de Spanjaarden om zo intens te genieten van het leven en de kleine dingen die het verschil maken. Door hun levenslust en hun goede smaak in eten en drinken. Die sfeer, die hebben we naar onze winkel gehaald. Dat gevoel, dat ligt aan de basis van alles wat we doen. Ons motto? Het leven is heerlijk. Geniet ervan!

Dat verhaal, dat vormde de basis voor alles wat erna kwam. Van het idee in het hoofd naar een perfect passend concept met bijbehorende communicatie- en huisstijl. En de volledige uitrol van het concept. De doorvertaling naar een website (met fotografie), de social media-kanalen en de huisstijlmiddelen waaronder de stationary en menukaarten. Maar ook de uitwerking in overige middelen. Van verpakkingen tot gepersonaliseerde items en van kleding tot cadeaubonnen en de complete signing binnen en buiten. Tot slot bedachten we een lanceringscampagne om mensen te enthousiasmeren en zichtbaarheid te creëren. Aan elk detail werd gedacht. Van 0 tot Pincho Copa. En dat in een razend tempo. Maar het concept, dat staat als een huis. En de reacties, die zijn lovend. Een enthousiaste klant. En minstens zo enthousiaste klanten van onze klant. Daar doen we het voor.

Benieuwd naar meer? Kijk dan op www.pinchocopa.nl of bezoek de winkel aan de Drossaard 59 in Uden.

Ook Leuk!