fbpx

...even voorstellen

Tijmen Chatrou

eindregisseur communicatie

Een Instagrampost die heel veel hartjes scoort, een Facebookadvertentie die zorgt dat jouw website overuren draait of een totale contentstrategie die tot in de puntjes kopt. Tijmen regelt het voor je! Als Social Media Regisseur is hij iedere dag bezig om zo veel mogelijk applaus te halen uit de social kanalen van onze klanten. Van strategie, planning, contentcreatie en uitvoering, jij hoeft je nergens meer zorgen over te maken. Maar Tijmen is meer dan een social media baas. Het zou namelijk zonde zijn om zijn creativiteit alleen te gebruiken voor swipes of likes.

Ook voor een tof nieuw communicatieconcept of employer branding draait hij zijn hand niet om. En wil je Tijmen echt dolenthousiast maken? Laat hem dan met een sportconcept aan de gang gaan, dan zorgt hij dat jij scoort!

tijmen@clap.nl

Je moet schieten anders kun je niet scoren.

CLAP's AND RUN's

Waar CLAPT tijmen voor?

Waar rent tijmen voor weg?

FACE THE FACTS

Tijmen loves clap

Tijmen is altijd nieuwsgierig naar tools, tricks en tips om mensen te inspireren en activeren zodat je kan opvallen tussen de grijze massa. Iets betekenen, iets bijdragen. Anderen een goed gevoel geven. Wanneer Tijmen hoort dat de ervaring belangrijker is dan het doel staat Tijmen aan. Want een blijvende indruk achterlaten, dat is precies waar Tijmen een kick van krijgt. De waarden vindingrijk, ondernemend en energiek zijn Tijmen dan ook op het lijf geschreven.

#Leesvoer

Tijmen's wordcloud

Creativiteit

Nieuwsgierig

Concept denken

Sport

Gezelligheid

Collegiaal

Eigenwijs

Sociaal

Vernieuwend

Frisse blik

Klaar voor een geintje

Perfectionistisch

Ambitieus

Social Media

Conceptontwikkeling

Employer branding (arbeidsmarktcommunicatie)

een dagje geen clap voor tijmen

Vanuit het mooie Erp speelt hij eerst een potje voetbal met vrienden. Rent hij meteen door naar de tennisbaan voor een paar games tennis of padel. Vandaar pakt hij zijn wielrenfiets en staat hij plotsklaps op de skipiste in Oostenrijk. Hierna duikt hij weer in Erp direct de apres ski in voor een (speciaal)biertje met zijn vrienden.

 

Na een heerlijk feestje zet hij zijn BBQ aan en zorgt hij voor een perfecte picanha. De buik is weer gevuld en kan hij zich opmaken voor een bestuursvergadering van RKVV Erp. Als hij ook dit weer heeft geregeld ploft hij op de bank voor een wedstrijd van AJAX die met 3-0 gewonnen wordt. En dan…..dan is het tijd om te gaan slapen.